Responsabilitat Social Corporativa

La Responsabilitat Social Corporativa està integrada en el model de negoci de Cafemax i en els seus processos de gestió. En Cafemax entenem que és un dels nostres principis tenir una responsabilitat social clara i present en cadascun dels processos que integren la companyia. Aquesta responsabilitat és assumida per tots els grups humans que participen en l'empresa i s'adapta en el temps.

Els pilars en què se sustenta la nostra Responsabilitat Social Corporativa són 5 compromisos estratègics:

PERSONAL

Oferim formació de qualitat al nostre equip de treball adaptada a les seues necessitats. Este any 2011 hem organitzat més de 200 hores de formació presencial i en línia per al nostre personal.

Fomentem la salut i el benestar en la nostra companyia ja que subvencionem el 80% dels cursos de natació per a qualsevol treballador que vulga practicar este esport.

Creació de llocs de treball, en este últim any en què la taxa de desocupació s'ha disparat, a la nostra companyia hem augmentat la plantilla en un 25%.

CLIENTS

En Cafemax entenem que la nostra obligació amb els nostres clients és oferir-los un servei de qualitat i altament diferenciador. Per això disposem d'un sistema de gestió de qualitat ISO 9001 que és una de les garanties d'una gestió clara, definible i rendible.

La Seguretat Alimentària és un dels nostres objectius claus, disposem d'un sistema APPCC que és revisat constantment pel nostre Departament de Qualitat. Les nostres aigües, productes i magatzems són analitzats de manera periòdica.

Oferim productes de primeres marques i una gamma de frescos que normalment no es troben en altres punts de venda.

PROVEÏDORS

Assegurem productes de qualitat a partir d'una bona selecció dels nostres proveïdors i complim amb uns mínims exigits. Controlem cadascun dels processos que poden afectar el nostre producte final i això inclou també la col·laboració, adaptabilitat i millora amb els nostres proveïdors.

MEDI AMBIENT

Actualment Cafemax està integrant un sistema de gestió mediambiental basat en la norma ISO 14001 que en novembre serà auditat. Ens preocupa el nostre entorn i per això prenem mesures necessàries per tal de minimitzar l'impacte que puga ocasionar la nostra companyia al medi ambient.

  • Gestionem tots els nostres residus.
  • Formem al nostre equip en pràctiques d'ecoconducció.
  • Minimitzem el nostre consum de combustible en vehicles amb el disseny d'uns itineraris on l'impacte siga el mínim.

SOCIETAT

En la nostra companyia tenim una clara vocació de servei al ciutadà i a la societat.

Promovem la incorporació laboral de persones amb dificultats. Actualment comptem en el nostre equip amb una persona amb dificultat d'inserció laboral.

Promovem la alimentació saludable en escoles i instituts a partir de l'Estratègia Naos i intentem prevenir en la mesura del possible, i a través dels nostres punts de venda, l'obesitat infantil.

Recolzem la cultura valenciana llançant estratègies de comunicació a través de la nostra companyia com per eixample el got commemoratiu del V Centenari de l'Any Borja, també l'edició especial del got de la Ciutat de Xàtiva amb 6 il·lustracions de llocs emblemàtics de la ciutat. També hem promocionat les Falles de les nostres ciutats...

Recolzem l'esport, som patrocinadors d'equips d'atletisme, natació, bàsquet, ciclisme i esports minoritaris com billar, rugbi, futbol sala. Col·laborem amb les curses populars i amb altres events esportius.

Mamprenem accions de caràcter social. La nostra última col·lecció Cafemax amb la dona té un clar missatge social que s'ha transmés per tots els nostres punts de venda públics i ha abastat a molts segments de la població per recordar-los la desigualtat d'oportunitats encara existents entre homes i dones.
Patrocini Esportiu

Club Atletisme Safor Delikia Sport


Col·laboracions Esportives
Convenis de col·laboració

cafemax.es © 2018 •  Nota Legal