Esta web utiliza 'cookies' de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Al navegar por ella el usuario acepta el uso que hacemos de las 'cookies'.

Aceptar Más información
Presentació

Cafemax és una empresa d'alimentació automàtica totalment orientada al consumidor. Ens dediquem a la venda automàtica d'aliments a través de màquines expenedores amb una sèrie d'aptituds que engloben un servei complet i amb més de 40 anys d'experiència en el sector.

Som especialistes en alimentació, amb una clara vocació de servei al consumidor, que ha de traduir-se en majors nivells de satisfacció i benestar per a les persones, és per açò que en el 2011 apostem per la creació d'un obrador propi on poder desenvolupar i crear les receptes que més acoblen als nostres usuaris, podent modelar-les i adaptar-la sempre que siga necessari.

La nostra gamma de productes Delikia Fresh naix i es reinventa cada dia en aqueix obrador. Actualment comptem amb una producció diària de 12.000 peces que cobreixen totes les nostres àrees d'actuació. L'obrador compta amb el Certificat ISO 22.000 de garantia i seguretat alimentària, a més de l'ISO 9001 i està format per gent altament preparada. Aquest vídeo és un xicotet reflex del que allí es cou cada dia.

Vídeo


Actualitat


cafemax.es © 2018 •  Nota Legal